Paté d'albergínia

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Amanida de poma carabassó i bròquil verd


Quiche Kiòmetre0

Amanida de pollastre

Vaset de formatge de cabra, albergínia i pebrot

 

Pastís de pebrot i tonyina

Lioneses de formatge i bolets

 

Crema de mongetes i botifarra

Pastís de tonyina

 

Corona de verduretes

Tàrtar de bacàlla

Pastís de pernil

Canapès variats

Amanida de patata

 Amanida de l'hort / Ensalada del huerto

Pastís de carxofes

Brandada de bacallà

Pastís  de salmó

Pinxo carxofa

Coca  cruixent d'espinacs

 

Pastís de bolets

aMANIDA DE TOMÀQUET AMB BURRATA

Coca de full amb tomàquet

 

Pastís de salmó / Pastel de salmón

Escalivada

Tumbet mallorquí

 

Amanida russa

Canapés enrotllats

Carpaccio de bacallà

Coca de foie, figues i formatge

Canapé de tomàquet i formatge de cabra

 

Braç de gitano de carbassó

 Ceviche de corball

 Aperitiu de lioneses

Bunyols de carbassó

Carpaccio de llampuga

Caprese de Nadal

Peix marinat

Amanida amb llagostins i taronja

Bonítol marinat

 

Truita de patates 

Ceviche de calet

Piruletes

Aletes teriyaki

Salmó fumat marinat

Sorell amb albergínia

Bacoreta en escabetx de verdures 

Mosaic de pebrot i albergínia

Serviola amb escabetx

gaspatxo-remolatxa-1

Pastís de penegals

 

Vichyssoise dce pera

 

Pastís de pera i formatge blau

Bunyols de bacallà

Bunyols de sardines

Bunyols de cigrons


Esqueixada de bacallà

 Albergínies marinades

Amanida de  llenties