Tonyina amb verdures i pesto

Tonyina amb tomaquet

Raors, lloritos, rosons

Peix a la sal amb fonoll


Tàrtar de bacàlla

Cap roig i calet amb salsa roja

Calet Nandu Jubany

 Verat curat

Sonsos de Blanes

Bacallà amb cigrons

Suquet de congre / Suquet de cogrio


Bacallà amb samfaina

 

Càntara al forn

 

seitons arrebosats

Déntol amb vermut

Bonítol al forn

 Salmó salvatge a la sal

Aranya fregida

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

Bonítol amb ceba

Lluç Olaizola

Rap amb rossinyols!

Gogillo de dentón

Bonítol amb tomàquet

Tumbet de llampuga 


Sardines amb escabetx

 Ceviche de corball

Canada amb ceba

Peix marinat

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats

conserva d'atún

 

mòllera, molla, brotola

 Bacallà amb allioli

Rap allagostat

Sorell amb albergínia

Ceviche de calet

Suquet d'escòrpora

Bacoreta amb verduretes


Salmó fumat marinat

Lluç farcit de porros i gambes

 

Esqueixada de bacallà

 

Bunyols de bacallà

 Bunyols de peix

 

Congre amb pèsols

Pastís de penegals

Congre amb patates i pèsols

Calamars a la bruta

Xipirons amb tinta

Llobarro al forn

Calamars farcits  amb bolets

 

Serviola amb escabetx

 
Sepia amb patates i pèsols

Peix espasa ( emperador) 

Bacallà al pesto

 

Marmitako de bonitol

Rap all cremat

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Bunyols de sardines

Lloritos, raors, rosons


Calamarsos en ceba

 

 

Calamars a la romana