Amanida de pop

Bacallà al pesto

Suquet d'espet

Calamars amb salsa

Rap all cremat

Sípia amb faves

Bunyols de sardines


Bacallà amb tomàquet

Verat curat amb sal fumada


Calamarsos en ceba

Pop blanc amb patates

 

Peix a la paillota

Ventresca de boníto del norte

Sepia a la planxa

Raors, lloritos, rosons

Croquetes de peix


Cap roig i panegal a l'espatlla

Salmó al forn amb cítrics

Peix ràpid al forn

Tàrtar de tonyina vermella

 Dentol al forn

Llampuga amb pebres

Cim i tomba de déntol


 Tonyina amb verdures i pesto

 

Tonyina amb tomaquet

 

Peix a la sal amb fonoll

Tàrtar de bacàlla

Cap roig i calet amb salsa roja

 Salmó salvatge a la sal

Calet Nandu Jubany

Suquet de panegals

 Verat curat

LLuç al bitxo

Sonsos de Blanes

Bacallà amb cigrons

Sardines al forn

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Bacallà amb samfaina

Càntara al forn

Pop a la gallega

seitons arrebosats

Déntol amb vermut


Bonítol al forn

Aranya fregida

Peix marinat

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

Bonítol amb ceba

conserva d'atún

Lluç Olaizola

 Bacallà amb allioli

Rap amb rossinyols!

Sorell amb albergínia

Gogillo de dentón

Bonítol escabetxat amb albergínia

Bonítol amb tomàquet

Tumbet de llampuga 

Sardines amb escabetx

 Ceviche de corball


 Canada amb ceba

Lluç farcit de porros i gambes

 Calamars amb ceba

Tataki tonyina

 

Seitons de Blanes arrebossats

 

Rap allagostat

Canelons de peix

Ceviche de calet

 Canelons de peix

Congre amb pèsols

Suquet d'escòrpora

Congre amb patates i pèsols

Bacoreta amb verduretes

Calamars a la bruta

Salmó fumat marinat

Xipirons amb tinta

 

Calamars farcits  amb bolets

Esqueixada de bacallà

Serviola amb escabetx

Bunyols de bacallà

Peix espasa ( emperador) 

 Bunyols de peix

 

Marmitako de bonitol

Pop, com bullir-lo

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Pastís de penegals

Calamars farcits

Lloritos, raors, rosons

Llobarro al forn

 

Sardines en escabetx 

Calamars a la romana

 
Sepia amb patates i pèsols