Peix a la sal amb fonoll

Raors, lloritos, rosons

Tàrtar de bacàlla


Cap roig i calet amb salsa roja

Calet Nandu Jubany

 Verat curat

Sonsos de Blanes

Bacallà amb cigrons

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Bacallà amb samfaina


Càntara al forn

 

seitons arrebosats

 

Déntol al forn

Bonítol al forn

 Salmó salvatge a la sal

Aranya fregida

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

Bonítol amb ceba

Lluç Olaizola

Rap amb rossinyols!

Groguillo de déntol

Bonítol amb tomàquet

Sardines amb escabetx

 Ceviche de corball


Canada amb ceba

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats

Peix marinat

 

mòllera, molla, brotola

Rap allagostat

conserva d'atún

Ceviche de calet

 Bacallà amb allioli

Sorell amb albergínia

Suquet d'escòrpora

Bacoreta amb verduretes

Salmó fumat marinat

 


Esqueixada de bacallà

Lluç farcit de porros i gambes

Bunyols de bacallà

 Bunyols de peix

 

Pastís de penegals

 

Congre amb pèsols

Congre amb patates i pèsols

Llobarro al forn

Calamars a la bruta

 

Xipirons amb tinta

 
Sepia amb patates i pèsols

Calamars farcits  amb bolets

Bacallà al pesto

Serviola amb escabetx

Peix espasa ( emperador) 

Rap all cremat

 

Marmitako de bonitol

Bunyols de sardines

Seitons marinats amb vinagre de sidra


Calamarsos en ceba

 

Lloritos, raors, rosons

 

Calamars a la romana