Groguillo de déntol

 

Bonítol amb tomàquet

Sardines amb escabetx

Canada amb ceba

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats

 

mòllera, molla, brotola

Rap allagostat

Ceviche de calet

Suquet d'escorpora

Bacoreta amb verduretes


Salmó fumat marinat

 


Tonyina en conserva

 

Pastís de penegals

 


 
Sepia amb patates i pèsols

Lluç farcit de porros i gambes

Bacallà al pesto

 

Rap al all cremat

Bunyols de sardines

 


Calamarsos en ceba

Congre amb pèsols

 

Xipirons amb tinta

Calamars farcits  amb bolets

Serviola amb escabetx

Peix espasa amb menta, julivert i llimona

t

 

Marmitako de bonitol

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Taller de cuina


 

 

Calamars a la romana