Ventresca de boníto del norte


Calamarsos en ceba

Sepia a la planxa

 

Croquetes de peix

Cap roig i panegal a l'espatlla

Salmó al forn amb cítrics

Raors, lloritos, rosons

Tàrtar de tonyina vermella


 Dentol al forn

Cim i tomba de déntol

 Tonyina amb verdures i pesto

Tonyina amb tomaquet

Peix a la sal amb fonoll

Tàrtar de bacàlla

Cap roig i calet amb salsa roja


Calet Nandu Jubany

 

 Verat curat

 

Sonsos de Blanes

Bacallà amb cigrons

Suquet de congre / Suquet de cogrio

 Salmó salvatge a la sal

Bacallà amb samfaina

Suquet de panegals

Càntara al forn

seitons arrebosats

Déntol amb vermut

Sardines al forn

Bonítol al forn

Aranya fregida

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

Bonítol amb ceba


Lluç Olaizola

Rap amb rossinyols!

Gogillo de dentón

Peix marinat

Bonítol amb tomàquet

Tumbet de llampuga 

conserva d'atún

Sardines amb escabetx

 Bacallà amb allioli

 Ceviche de corball

Sorell amb albergínia

Canada amb ceba

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats

 Mòllera arrebossada


Rap allagostat

Lluç farcit de porros i gambes

Ceviche de calet

 

Suquet d'escòrpora

Bacoreta amb verduretes

Salmó fumat marinat

Canelons de peix

 

 Canelons de peix

Esqueixada de bacallà

Congre amb pèsols

Bunyols de bacallà

Congre amb patates i pèsols

 Bunyols de peix

Calamars a la bruta

Xipirons amb tinta

Calamars farcits  amb bolets

Pastís de penegals

Serviola amb escabetx

Peix espasa ( emperador) 

 

Marmitako de bonitol

Llobarro al forn

Pop, com bullir-lo

Sardines en escabetx 

Seitons marinats amb vinagre de sidra

 
Sepia amb patates i pèsols

Bacallà al pesto

Lloritos, raors, rosons

Rap all cremat

 

Bunyols de sardines

Calamars a la romana