Verat curat

Sonsos de Blanes

Bacallà amb cigrons

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Bacallà amb samfaina

Càntara al forn

seitons arrebosats


Déntol al forn

 

Bonítol al forn

 

Aranya fregida

Cap roig

 Salmó salvatge a la sal

Bonítol amb ceba

Lluç Olaizola

Rap amb rossinyols!

Groguillo de déntol

Bonítol amb tomàquet

Sardines amb escabetx

Canada amb ceba

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats


 

mòllera, molla, brotola

Rap allagostat

Ceviche de calet

Tonyina en conserva

Suquet d'escorpora

 Bacallà amb allioli

Bacoreta amb verduretes

Salmó fumat marinat

 

Esqueixada de bacallà

Bunyols de bacallà


 Bunyols de peix

Lluç farcit de porros i gambes

 

Pastís de penegals

 

Llobarro al forn

Congre amb pèsols

 

 
Sepia amb patates i pèsols

Xipirons amb tinta

Bacallà al pesto

Calamars farcits  amb bolets

Serviola amb escabetx

Rap al all cremat

Peix espasa amb menta, julivert i llimona

Bunyols de sardines

 

Marmitako de bonitol


Calamarsos en ceba

Seitons marinats amb vinagre de sidra

 

 

Calamars a la romana