Llegeix més: Bacallà al pesto cuit a baixa temperatura
Llegeix més: LLuç al estil Olaizola
Llegeix més: Bacallà amb muselina d'all gratinat
Llegeix més: Lluç de Blanes al bitxo
Llegeix més: Bacallà amb oli perfumat d'all i pebre vermell
Llegeix més: Lluç farcit de porros i gambes
Llegeix més: Calamars farcits amb bolets i gambes de Blanes
Llegeix més: Lluç i gambes de Blanes amb salsa verda
Llegeix més: Calamars farcits de l'àvia Francisca
Llegeix més: Mòllera al forn estil Euskadi
Llegeix més: Calamars farcits de peix de la Pepita de ca l'Orench
Llegeix més: Orada salvatge al forn amb patates
Llegeix més: Calet a la sal amb fonoll marí
Llegeix més: Pagell de Blanes a la papillota
Llegeix més: Calet de Blanes a la sal
Llegeix més: Pastís de serrans penegals de Blanes
Llegeix més: Calet de Blanes al forn amb all i bitxo
Llegeix més: Polla o cap roig i panegal a l'espatlla
Llegeix més: Calet de Blanes al forn amb patates
Llegeix més: Rap a l'all cremat
Llegeix més: Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà
Llegeix més: Rap allagostat
Llegeix més: Cap roig i calet amb salsa roja
Llegeix més: Rap amb rossinyols
Llegeix més: Cim i tomba de déntol
Llegeix més: Rap de Blanes rostit amb oli de pistatxo i pernil ibèric
Llegeix més: Déntol al forn amb patates
Llegeix més: Salmó al forn amb cítrics
Llegeix més: Déntol al forn amb patates i vermut
Llegeix més: Salmó salvatge a la sal
Llegeix més: Déntol de Blanes, senzill i ràpid al forn.
Llegeix més: Suquet d'escórpora
Llegeix més: Escrita amb patates i allioli negat
Llegeix més: Suquet d'espet amb escopinyes
Llegeix més: Groguillo de déntol
Llegeix més: Suquet de serrans penegals
Llegeix més: Llenguado de Blanes a la Meunière
Llegeix més: Ventresca de bonítol del Nord al forn
Llegeix més: Llobarro de Blanes al forn
Llegeix més: Ventresca de tonyina vermella de Blanes