Salmó al forn amb cítrics

INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

1 tall de salmó gran 
1 llimona
1 llima
1 mandarina
Oli d'oliva verge extra
1 cullerada de postres de pebre en gra
1 patata
1 ceba de Figueres
Mostassa en gra
Sal


PREPARACIÓ I COCCIÓ

Preparem mitja llimona, mitja llima, mitja mandarina, les espremem i en fem suc.
Les altres meitats les tallem a rodelles i reservem.
Fem una vinagreta amb el suc dels cítrics, l'oli, la sal  i el pebre en gra. Posem el doble d'oli que de cítrics. 
Pelem la patata, la tallem a rodanxes i reservem.
Pelem la ceba, la tallem a la Juliana i reservem.
Pinzellem el salmó amb la vinagreta, amb una mica de mostassa i reservem.
Escalfem el forn a 180 ºC.
En una safata de forn posem les patates, a sobre la ceba i hi afegim 2/3 parts de la vinagreta.
Enfornem 30 o 35 minuts.
Traiem la safata del forn, posem el peix que tenim amanit i posem al damunt les rodelles de cítrics.
Tornem a posar la safata al forn i ho deixem 15 minuts més.
Servim acabat de fer.

PER SABER-NE MÉS

Podem variar els cítrics i fer la vinagreta en funció del que tinguem a casa.


LA RECEPTA EN UN MINUT

Salmó amb cítricsVIDEORECEPTA



RESULTAT A TAULA

Un plat de peix lleuger i diferent. Boníssim!

 

Montse