Cap roig i panegal a l'espatlla

INGREDIENTS
1 polla de 750 g
1 panegal de 500 g
3 grans d'all
Oli d'oliva verge extra
Sal
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Escatem el peix, l'obrim de dalt a baix per la meitat i el salpebrem.
Untem lleugerament amb oli una safata de forn i hi posem el peix amb la pell a sota.
En un morter piquem els alls pelats amb una mica de sal, afegim un raig d'oli, el julivert picat i ho barregem bé.
Repartim la barreja damunt del peix,  l'enfornem 15 minuts a 200 ºC i ja el tenim llest per servir.

 

PER SABER-NE MÉS
Com veureu, no li hem tret l'espina per aprofitar tota la carn del peix.
El temps de cocció pot variar en funció de la mida del peix.

 

VIDEORECEPTA


Cap roig i panegal a l'espatllaLa recepta en 1 minut

 


RESULTAT A TAULA

Un plat senzill de preparar amb un resultat espectacular. 

 

Montse