Ingredients per a 4 persones

6 o 8 pops blancs, depenent de la mida
2 cebes 
1 pebrot verd
2 tomàquets
3 grans d'all
1 bitxo 
1 fulla de llor
Oli d’oliva verge extra
Sal
Pebre
2 gots de vi blanc
500 g de cigrons cuits
250 ml de brou

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Pelem els alls, laminem i reservem.
Tallem la ceba i el pebrot a la juliana i reservem.
Ratllem el tomàquet.
Posem oli en una cassola, l'escalfem i afegim els alls laminats. Abans que quedin rossos, afegim la ceba i deixem que quedi transparent.
Afegim el pebrot, el coem poca estona i afegim el vas de vi blanc. Tapem i ho deixem que vagi confitant. 
Incorporem el tomàquet i continuem la cocció.
Afegim els pops, un vas de vi blanc i deixem coure fins que redueixi.
Aboquem el brou, el llor i el bitxo.  Salpebrem, tapem i deixem coure 45 minuts.
Acabem incorporant els cigrons cuits. Donem un parell de tombs i servim calent.

PER SABER-NE MÉS
El pop blanc, anomenat també pop de platja, té un preu molt més econòmic que el pop roquer. Una manera fàcil de reconèixer el pop blanc és mirant la línia de ventoses de les potes. Si en té una és pop blanc, si en té dues a cada pota és pop roquer. 

VIDEORECEPTA

Pop blanc amb cigronsLa recepta en 2 minuts

 

RESULTAT A TAULA

Un platillo boníssim i econòmic. Si el feu repetireu!

Montse i Júlia