Peix espasa ( emperador) 

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

600 g de peix espasa
Julivert
Menta fresca
1 llimona
100 ml d'oli d'oliva verge extra
50 ml d'aigua mineral
Sal
Pebre blanc mòlt 

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Traiem la pell del peix espasa i el tallem a tires de 0,5 cm de de gruix, aproximadament.
Espremem la llimona i reservem el suc. Piquem el julivert i el reservem.
Posem al vas de la batedora l'oli, l'aigua, 2 cullerades de julivert, 15 fulles de menta, el suc de la llimona, la sal i el pebre. Ho triturem ben fi i ho reservem. 
Al moment de servir, posem la salsa en una cassola i l'escalfem.
Quan comenci a bullir salpebrem el peix i l'afegim a la cassola.
El peix es cou en menys d'un minut. Tapem, retirem del foc i servim. 

 

PER SABER-NE MÉS

Si el deixem més temps tapat ens quedarà massa cuit.  També el podem servir fred acompanyat d'amanida. 

 

LA RECEPTA EN UN MINUT

Peix espasaVIDEORECEPTA

 

RESULTAT A TAULA

Un plat de peix, suau, gustós i sense espines. Feu-lo, us agradarà.

Montse