INGREDIENTS
Salmó fumat
Oli d'oliva verge
Farigola fresca
Romaní fresc
Fines herbes
Sal Herbamare (d'herboristeria)
Pebre negre mòlt
Pebre vermell dolç
PREPARACIÓ
Comprem salmó fumat i el tallem a tires. Preparem una barreja amb l'oli, els pebres, totes les herbes i la sal. Agafem un plat fondo i a la base escampem una mica d'aquesta barreja. Anirem fent capes amb les tires de salmó i la barreja preparada. Millor si queda el salmó ben cobert. Ho deixem reposar a la nevera unes hores i ho treurem de la nevera 15 minuts abans de servir.
PER SABER-NE MÉS
No us donem quantitats, prepareu la barreja al vostre gust. Compte amb el pebre vermell, se n'ha de posar molt poc.
Aquesta recepta ens la va explicar la M. Rosa Comas.
RESULTAT
Més senzill i fàcil, impossible. El resultat, un salmó boníssim.
Montse