Salmó fumat marinat

INGREDIENTS
Salmó fumat
Oli d'oliva verge
Farigola  fresca
Romaní fresc 
Fines herbes 
Sal Herbamare (d'herboristeria)
Pebre negre mòlt
Pebre vermell dolç 

PREPARACIÓ

Comprem salmó fumat i el tallem a tires.  Preparem una barreja amb l'oli, els pebres, totes les herbes i la sal.  Agafem un plat fondo i a la base escampem una mica d'aquesta barreja. Anirem fent capes amb les tires de salmó i la barreja preparada. Millor si queda el salmó ben cobert. Ho deixem reposar a la nevera unes hores i ho treurem de la nevera 15 minuts abans de servir.

 

PER SABER-NE MÉS

No us donem quantitats, prepareu la barreja al vostre gust. Compte amb el pebre vermell, se n'ha de posar molt poc.  

Aquesta recepta ens la va explicar la M. Rosa Comas.

 

RESULTAT
Més senzill i fàcil, impossible. El resultat, un salmó boníssim.

Montse