Bunyols de bacallà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g bacallà remullat 
1 ou
2 cullerades de brandi
25 ml de  llet
2 cullerades de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
2 alls
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Escorrem bé el bacallà i l'esqueixem amb els dits.
Tastem de sal i, si cal, el passem per aigua per deixar-lo al punt.
Batem l'ou i el reservem.
Piquem l'all i reservem.
Piquem el julivert petit.
En un bol de mida adient, barregem tots els ingredients.
Afegim el llevat al final. Ha de quedar una massa irregular i no massa espessa.

Posem oli abundant en una paella o un cassó i un cop és ben calent, agafem porcions de la massa amb una cullereta de cafè.
Fregim per tandes i deixem escòrrer l'oli sobre paper de cuina.  Servim ràpidament.

PER SABER-NE MÉS

Ho podem tenir  preparat i fer la barreja al moment de coure. Es fan de seguida. Si al fregir la primera tanda veiem que la pasta no està al punt, podem afegir llet o farina i corregir-ne la consistència.

LA RECEPTA EN UN MINUT

Bunyols de bacallàVIDEORECEPTA

 

RESULTAT

Uns bunyols de bacallà fàcils i bons que desapareixeran al moment de servir-los a taula!

Montse i Júlia