INGREDIENTS

Calamars petits ben frescos
Oli
Sal

 

PREPARACIÓ

Escalfem bé la planxa o una paella. Afegim unes gotetes d'oli i quan sigui calent, hi posem els calamars  salats, tal com venen,  sense netejar. 

 

PER SABER-NE MÉS

Els que som pescadors tenim la sort de poder gaudir d'aquest plat cada temporada.
Per fer aquesta recepta, els calamars han de ser més aviat petits, la millor època és al començament de l'estiu. El gust dels calamars amb la pròpia tinta és exquisit. Quan els talleu per menjar, el plat  us quedarà negre, però el gust es boníssim!

Aquesta recepta és d'en Toni Mañach mde Blanes.

 

VIDEORECEPTA

Calamars a la brutaLa recepta en 30 segons

RESULTAT

Aquesta recepta és senzilla però resulta boníssima. El secret és que els calamars siguin ben frescos. Els podem acompanyar amb unes llesques de pa amb tomàquet i amanida.