aMANIDA DE TOMÀQUET AMB BURRATA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
1 burrata
Tomàquets
Oli d'oliva verge extra
Sal Maldon o similar
Unes fulles d'alfàbrega


PREPARACIÓ
Per fer l'oli d'alfàbrega
Al vas de la batedora posem uns 100 ml d'oli i alfàbrega al gust (unes 8 fulles grosses). Triturem lleugerament i reservem en un pot de vidre a la nevera.


Per muntar l'amanida
Preparem una plata. Rentem i tallem els tomàquets al nostre gust i els posem al voltant. Traiem la burrata del seu envàs, escorrem l'aigua i la tallem en dues parts; la podem al mig de la plata. Amanim amb l'oli d'alfàbrega i la sal. Servim de seguida.


PER SABER-NE MÉS
Podem fer aquesta amanida amb diferents varietats de tomàquet. Resulta una delícia menjar el tomàquet amb porcions de burrata a sobre de torradetes o un bon pa. Els tomàquets i la burrata han d'estar ben freds de nevera.


RESULTAT A TAULA
Fàcil, bona i refrescant. El secret de les coses senzilles: Ingredients de qualitat.
Júlia