INGREDIENTS PER A DUES PERSONES

10 badocs

4 cullerades de farina

1 ou

100 ml. d'aigua mineral

Sal 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Obrim la flor, deixem només els pètals plans i la rentem. En un plat  posem paper de cuina i a sobre els badocs. Els deixem a la nevera fins al moment de cuinar. En un bol, preparem la barreja amb l'ou, l'aigua, la farina i la sal. Posem oli en una paella i quan és calent, passem les flors per la barreja del bol i els fregim lleugerament. Els posem a escórrer sobre  paper de cuina i servim.

 

PER SABER-NE MÉS

El badoc és la flor del carabassó. No és fàcil de trobar, però si compreu la verdura directament al pagès, els hi podeu encarregar. Els badocs són delicats. Cal consumir-los poc temps després d'haver estat collits.

Aquesta recepta és de la Loreto de Sant Hilari.

 

RESULTAT

És un plat d'acompanyament, tant per a peix com per a carn o truites. Una guarnició de luxe.

 

Montse