ENTRANTS I PRIMERS       
 
Canapès Pernil d'ànec Gratinat de formatge  Esparrecs   
   
Ninots de guatlla Aperitiu Santa Piruletes Arbre de Nadal  
   
 Pastís de pebrot i tonyina Pastís de gambes  Pastís d'escalivada  Ratolins amb formatge  
     Lioneses salades de festa  
Xarrup de Bolets Salmó marinat Salmò curat  Lioneses salades de festa  
       Escudella de Nadal  
 Raviolis de carbassa  Pop a la Gallega  Vieires amb cremós  Escudella de nadal  
         
     Canapé de salmó  Bacallà fumat amb pinyons
Corona Nadalenca  Amanida de Festa  Canapé de salmó  Bacallà fumat amb pinyons  
Amanida de llagostins i taronja  Escudella de Nadal  Crema de porros  
 Amanida de llagostins i taronja  Pastís salat  de pera i formatge blau  Escudella de Nadal  Crema de porros  
PLATS PRINCIPALS      
       
Gambes a la planxa  Escamarlans a la sal LLobregant a la mar  Llagostins galtzagorri       
Rap  al all cremat
Calamars farcits tradicionals  Calamars farcits de peix Rap Rostit amb pernil ibèric Rap al all cremat  
       
 Peix al forn  Canalons  de sempre  Canalons de peix Canalons de verdura  
       
 Vedella amb bolets  Cuixa de xai farcida  Llaminera amb mostassa Llom ibèric rostit  
   Pollastre amb escamarlans  Magret d'ànec amb ceba caramelitzada  Pollastre amb peres  
Pollastre amb prunes  Pollastre amb escamarlans  Magret amb ceba caramelitzada  Pollastre amb peres  
Cabrit al forn        
 Cabrit al forn  
     
DOLÇOS        
     Galetes de pistatxo i nabius  
Torrons de xocolata  Tronc de xocolata  Peres al vi amb cardamom  Galetes de pistatxo i nabius