×

Informació

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/pastruita
Warning: imagejpeg(/usr/home/kilometre0.cat/web/cache/jw_sig/jw_sig_cache_a9bd0c59d5_dsc_0438-500.jpg): failed to open stream: Permission denied in /usr/home/kilometre0.cat/web/plugins/content/jw_sig/jw_sig/includes/helper.php on line 152

INGREDIENTS  

Per a les truites:
6 ous
200 g de pèsols (poden ser congelats)
2 patates grosses
4 talls de sobrassada
Oli
Sal

Per a la maionesa:

1 ou
200 ml d'oli d'oliva verge extra
Sal
1 gra d'all (opcional)

 

Per decorar el pastís:

2 pebrots del piquillo o 1 pebrot escalivat
olives negres sense pinyol

 

 

PREPARACIÓ DE LES TRUITES

Truita de patates:
Pelem i tallem les patates, salem, les fregim fins que quedin toves i seguidament fem la truita amb un parell d'ous batuts.

Truita de sobrassada:
Batem un parell d'ous, barregem la sobrassada, l'anem aixafant amb una forquilla i quan ja estigui força desfeta, ja podem fer la truita.

Truita de pèsols:
Si els pèsols són congelats, els podem coure directament. Compte amb les esquitxades! Posem els pèsols en una paella, els fregim a foc suau i després fem la truita amb un parell d'ous batuts. 

Quan les truites s'hagin refredat, les muntem una damunt de l'altra, primer la de patata, al mitg la de sobrassada i al damunt la de pèsols. Ho cobrim bé amb maionesa i decorem amb olives i pebrot escalivat o piquillos. Ho posem a la nevera una estona.

PREPARACIÓ DE LA MAIONESA
La farem amb la batedora elèctrica.
Agafem el vas de la batedora, hi afegim 1 ou (és important que estigui a temperatura ambient, que no sigui fred de nevera), hi afegim un gra d'all i 200 ml d'oli.

PER SABER-NE MÉS

Per les quantitats d'aquesta recepta, una paella d'uns 20 cm  seria l'adequada.

RESULTAT
Un plat vistós i fresc per l'estiu que podeu deixar preparat amb antelació.

{gallery}pastruita{/gallery}