Pasta aglio olio e pepperoncino

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES

500 g de pasta
3 o 4 alls
200 ml d'oli d'oliva verge extra
25 tàperes grans 
Sal
1 piparra
1 llauna petita d'anxoves
20 tomaquets cherri
Alfabrega

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Posem oli abundant en una paella. Afegim els alls laminats, les tàperes i les anxoves tallades a trossets petits. Ho deixem coure una mica i afegim els tomàquets tallats a quarts I la piparra tallada petita. Ho deixem coure uns 20 minuts; 5 minuts abans d'acabar hi posem les fulles d'alfàbrega. Si les fulles son grans les tallem per la meitat.

Mentre, posem una olla amb aigua al foc, quan arrenqui el bull hi afegim la sal i coem la pasta com indica el fabricant. Quan la pasta sigui cuita l'escorrem i la posem a la paella on tenim la salsa. Barregem i servim calent.

PER SABER-NE MÉS
Aquesta recepta ve directament d'Itàlia. És de la meva cosina Fina Privat, una  catalana-italiana que cuina la pasta de meravella. És important no pasar-nos en el punt de cocció de la pasta i menjar-la acabada de fer.

 

RESULTAT
Un plat de pasta molt italià que us encantarà!

Montse