Aranya fregida

Bacallà al pesto

Bacallà amb cigrons

Bacallà amb samfaina

 

 

Bacoreta amb verduretes

Bonítol al forn

Bonítol amb ceba

Bonítol amb tomàquet

 Bunyols de peix

Bunyols de sardines

Calamars a la romana

Xipirons amb tinta

Calamars farcits  amb bolets


Calamarsos en ceba

 

Canada amb ceba

 

Càntara al forn

Cap roig

Ceviche de calet

Congre amb pèsols

Déntol al forn

 

Esqueixada de bacallà

Groguillo de déntol

t

Llobarro al forn

 

Lluç Olaizola

Lluç farcit de porros i gambes


 

Marmitako de bonitol

 

mòllera, molla, brotola

Pastís de penegals

 

Peix espasa amb menta, julivert i llimona

Rap al all cremat

Rap allagostat

Rap amb rossinyols!

Salmó fumat marinat

 Salmó salvatge a la sal

Sardines amb escabetx


 

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Seitons de Blanes arrebossats

seitons arrebosats

 
Sepia amb patates i pèsols


Serviola amb escabetx

Suquet d'escorpora

Suquet de congre / Suquet de cogrio

 

Tonyina en conserva

Tataki tonyina