Aranya fregida

Bacallà al pesto

Bacallà amb cigrons

Bacallà amb samfaina

 Bacallà amb allioli

 

Bacoreta amb verduretes

Bonítol al forn

Bonítol amb ceba

Bonítol amb tomàquet

Bunyols de bacallà

 Bunyols de peix

Bunyols de sardines

Calamars a la bruta

Calamars a la romana

Xipirons amb tinta

Calamars farcits  amb bolets


Calamarsos en ceba

Peix a la sal amb fonoll

 

Calet Nandu Jubany

Canada amb ceba

 

Càntara al forn

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

Cap roig i calet amb salsa roja

Peix marinat

Ceviche de calet

Congre amb pèsols

Déntol al forn

 

Esqueixada de bacallà

Groguillo de déntol


Llobarro al forn

 

Lluç Olaizola

Lluç farcit de porros i gambes


 

Marmitako de bonitol

 

mòllera, molla, brotola

Pastís de penegals

 

Peix espasa ( emperador) 

Rap al all cremat

Rap allagostat

Rap amb rossinyols!

Raors, lloritos, rosons

Lloritos, raors, rosons

Salmó fumat marinat

 Salmó salvatge a la sal

Sardines amb escabetx


 

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Seitons de Blanes arrebossats

seitons arrebosats

 
Sepia amb patates i pèsols


Serviola amb escabetx

Sonsos de Blanes

Sorell amb albergínia

Suquet d'escòrpora

Suquet de congre / Suquet de cogrio

 

Tàrtar de bacàlla

conserva d'atún

Tataki tonyina

 Verat curat