Peix espasa amb menta, julivert i llimona

 

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

600 g de peix espasa
Julivert
Menta fresca
1 llimona
100 ml d'oli d'oliva verge extra
50 ml d'aigua mineral
Sal
Pebre blanc mòlt

 

 

 

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Traiem la pell del peix espasa i el tallem a tires de 1 cm de d'amplada, tal com es veu a la foto. Espremem la llimona i reservem el suc. Piquem el julivert i el reservem. Posem dins del vas de la batedora, l'oli, l'aigua, 2 cullerades de julivert, 15 fulles de menta, el suc de la llimona, la sal i el pebre. Ho triturem ben fi i ho reservem. Al moment de servir, posem la salsa en una cassola i l'escalfem. Quan comenci a bullir salpebrem el peix i l'afegim a la cassola. El peix es cou en menys d'un minut. Tapem, retirem del foc i servim.

 

 

PER SABER-NE MÉS

Si el deixem més temps tapat ens quedarà massa cuit.  També el podem servir fred acompanyat d'amanida. 

 

RESULTAT A TAULA

Un plat de peix, suau, gustós i sense espines. Proveu-lo, us agradarà.

Montse