Merluza Olaizola

Rape con setas

Groguillo de déntol

Merluza con almejas

Bonítol amb tomàquet

Sardines amb escabetx


Peix espasa amb menta, julivert i llimona

 

Canada amb ceba

 

Tataki tonyina

Suquet de serranos de fondo

Calamares a la romana

 

Bacallà al pesto


 

mòllera, molla, brotola

 

 Pescado al horno

 

Marmitako de bonito

 

 

Bunyols de sardines

Lluç farcit de porros i gambes

Suquet d'escorpora

Bejel y araña con patatas

Arañas con patatas

Congre amb pèsols

Pastís de penegals

 

 

 

 

Xipirons amb tinta

 

Calamars farcits  amb bolets

 Sepia con patatas y guisantes

Bacoreta amb verduretes

Rap al all cremat

Salmó fumat marinat


Calamarsos en ceba

Seitons marinats amb vinagre de sidra

 

Loritos con escata crujiente

 

Dorada  salvaje al horno