Merluza Olaizola

Dorada  salvaje al horno

Rape con setas

Groguillo de déntol

Bonítol amb tomàquet

Merluza con almejas

Sardines amb escabetx

Peix espasa amb menta, julivert i llimona


Canada amb ceba

 

Tataki tonyina

 

Suquet de serranos de fondo

Calamares a la romana

 

Bacallà al pesto


 

mòllera, molla, brotola

 

 

Marmitako de bonito

 Pescado al horno

 

lubina al forno

 

 

Bunyols de sardines

Lluç farcit de porros i gambes

Suquet d'escorpora

Bejel y araña con patatas

 Bunyols de peix

Congre amb pèsols

Arañas con patatas

Xipirons amb tinta

Pastís de penegals

 

 

 

 

Calamars farcits  amb bolets

 

Bacoreta amb verduretes

 Sepia con patatas y guisantes

Salmó fumat marinat

Rap al all cremat

Seitons marinats amb vinagre de sidra


Calamarsos en ceba

 

Loritos con escata crujiente