INGREDIENTS
1 magret d'ànec de 400 g aprox.
1 kg de sal  gruixuda
Unes branques de farigola
2 cullerades de pebre negre mòlt
2 cullerades de pebre vermell dolç



PREPARACIÓ
La preparació és molt senzilla. Us oferim una galeria d'imatges de tot el procés. Agafem un recipient de plàstic amb tapadora de la mida del magret. Fem un llit de sal d'uns 2 cm, hi posem unes branques de farigola i el magret a sobre. Tornem a posar més branques de farigola i cobrim totalment el magret amb una capa de sal. Tapem el recipient de plàstic i ho deixem a la nevera 24 hores. L'endemà traiem tota la sal i el netegem bé sense rentar-lo. Agafem un drap de cotó i posem el magret a sobre. Escampem pels dos costats  els dos tipus de pebre. L'emboliquem i el deixem a la nevera, al calaix de la verdura 3 setmanes.


PER SABER-NE MÉS
Us agrada el pernil d'ànec? Doncs és el que obtindreu amb aquesta recepta. Es fa pràcticament sol. El podeu servir a sobre d'una fusta perquè cadascú el talli al seu gust. Resulta molt bo amb amanida. Procureu que quedi ben cobert amb els dos tipus de pebre. ha de quedar ben embolicat amb el drap de cotó; el podeu lligar amb un parell de gomes.



RESULTAT
Un pernil d'ànec d'excel·lent qualitat. Us sorprendrà! Que vagi de gust.

Montse i Júlia