INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

2 botifarres crues
2 botifarres negres
600 g de pinetells i rovellons
100 ml d'oli d'oliva verge extra
100 ml de conyac
Sal
2 alls
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Rentem els bolets i els deixem escórrer. Si són petits els deixem sencers, els grans els tallem a trossos. Posem oli en una cassola i afegim els bolets. Deixem que treguin l'aigua i, quan en quedi poca, afegim les botifarres senceres. Ho fregim tot plegat. Un cop les botifarres siguin cuites, les retirem, les tallem a trossos i les tornem a posar a la cassola. Afegim el conyac i li donem un parell de tombs. Incorporem una picada d'all i julivert i servim calent.
És important coure les botifarres senceres per evitar que es desfacin. Podem fer servir tot tipus de bolets barrejats.

RESULTAT A TAULA

Un plat de muntanya per llepar-se els dits.

Montse