INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

2 cogombres tendres d'uns 180 g cadascun
1 llimona
Fulles de menta fresca
Sal
Pebre blanc mòlt
1 o 2 grans d'all
2 iogurts naturals tipus grec de La Fajeda
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra


PREPARACIÓ

Pelem els cogombres, els ratllem i els deixem escórrer dins d'un colador. Piquem les fulles de menta, els alls. Espremem la meitat de la llimona. En un bol, posem els iogurts, afegim la menta, els alls, el cogombre, l'oli i el suc de llimona. Rectifiquem de sal i pebre. Deixem reposar a la nevera un parell d'hores i servim fresc.


PER SABER-NE MÉS

Ideal per servir com a aperitiu acompanyat de bastonets de pastanaga, d'api, endívies, patates fregides, "nachos", torradetes...


RESULTAT A TAULA
Fresc, natural, saludable i molt mediterrani. Què vagi de gust!

Montse i Júlia