INGREDIENTS

1 escarola
1 poma
1 pastanaga
1 magrana
Nous pelades
Oli d'oliva verge extra
1 llimona 

Sal

PREPARACIÓ

Rentem l'escarola i triem les fulles més blanques. Centrifuguem o deixem escòrrer i la tallem amb les mans. Pelem la pastanaga i la tallem a bastonets. Tallem la magrana, podeu veure com es desgrana al post magrana amb moscatell. Pelem la poma, traiem el cor i la tallem a grills, hi posem suc de llimona perqué no s'oxidi. Un cop tenim tots els ingredients a punt, muntem l'amanida.

Fem una base amb l'escarola, afegim la poma, els bastonets de pastanaga i les llavors de magrana tal com es veu a la foto. Ho amanim amb oli, sal i el suc de llimona. Acabem posant les nous per sobre.

Aquí no donem quantitats, feu l'amanida que us vingui de gust.

 

PER SABER-NE MÉS

L'escarola i la pastanaga, si en sobra, es conserven a la nevera dins d'una bossa de plàstic amb tanca tipus "zip"; també dins d'un recipient de plàstic. La magrana pelada que us sobri, guardeu-la a part dins d'un recipient de plàstic. Ho podeu conservar uns 3 o 4 dies.

RESULTAT A TAULA

Una amanida fàcil, elegant i molt bona. La magrana li dóna  color i un toc nadalenc. Que vagi de gust!

Montse i Júlia