INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g bacallà remullat 
1 ou
2 cullerades de brandi
25 ml de  llet
2 cullerades de farina
1 culleradeta de llevat químic (royal)
2 alls
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Escorrem bé el bacallà i l'esqueixem amb els dits. Tastem de sal i, si cal, el passem per aigua per deixar-lo al punt. Batem l'ou i el reservem. Piquem l'all i reservem. Piquem el julivert petit. En un bol de mida adient, barregem tots els ingredients. Afegim el llevat al final. Ha de quedar una massa irregular i no massa espessa.

Posem oli abundant en una paella i un cop és ben calent, agafem porcions de la massa amb una cullereta de cafè. Fregim per tandes i deixem escòrrer l'oli sobre paper de cuina.  Servim ràpidament.

PER SABER-NE MÉS

Ho podem tenir  preparat i fer la barreja al moment de coure. Es fan desseguida. Si al fregir la primera tanda veiem que la pasta no està al punt, podem afegir llet o farina i corregir-ne la consistència.

RESULTAT

Uns bunyols de bacallà fàcils i bons que desapareixeran al moment de servir-los a taula!

Montse