INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES
1 capsa de cabdells
1 pot de pebrots del piquillo
150 g de bonítol o tonyina amb oli d'oliva
Oli d'oliva verge extra
Sal maldon
Vinagre de xerès
Cibulet

PREPARACIÓ
Rentem els cabdells, traiem les fulles exteriors (que reservarem) i els tallem per la meitat. Si són grossos, en farem 4 talls. Les fulles externes més verdes o que es trenquin, les tallarem a la juliana. Preparem la safata on servirem l'amanida. Disposem dues fileres de cabdells tal com es veu a la foto. Al mig (a la foto no es veu), posarem les fulles que hem tallat a la juliana. Per sobre, els pebrots i després la tonyina. Amanim amb poc oli, ja que la tonyina ja en porta, vinagre de xerès i sal maldon. Escamparem una mica de cibulet per guarnir.


PER SABER-NE MÉS
La recepta original porta ventresca de tonyina. Però amb bonítol o tonyina queda molt bona.

RESULTAT A TAULA
Fàcil i molt ràpida de fer. Què vagi de gust!


Júlia