INGREDIENTS PER A DOS PERSONES

10 badocs

4 cullerades de farina

1 ou

100 ml. d'aigua mineral

Sal 




PREPARACIÓ

Obrim la flor, deixem només els pètals plans i rentem. En un plat, hi posem paper de cuina i a sobre disposem els badocs. Els deixem a la nevera fins al moment de cuinar. Preparem una barreja per l'arrebossat amb l'ou, aigua farina i sal. Posem oli en una paella i quan es calent, fregim lleugerament els badocs. Els posem a escòrrer sobre  paper de cuina i ja estan llestos per servir.

 

PER SABER-NE MÉS

El badoc és la flor del carbassó. No és fàcil de trobar, però si compreu la verdura directament al pagès els hi podeu encarregar. Els badocs són delicats. Cal consumir-los poc temps després d'haver estat collits.

Aquesta recepta és de la Loreto de Sant Hilari.

 

RESULTAT

És un plat d'acompanyament, tant per peix com per a carn o truites. Una guarnició de luxe.