Faves saltejades de la Loreto

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

900 g de faves
1 o 2 botifarres negres
1 manat d'alls tendres
2 talls de cansalada viada
Sal
Oli d'oliva verge extra


PREPARACIÓ I COCCIÓ
Pelem les faves i les posem a bullir 15 minuts, les escorrem i les reservem. Tallem la botifarra a rodanxes i la cansalada ben petita. Piquem els alls tendres i els posem en una paella, quan estan ben fregits, afegim la cansalada i la botifarra. Saltem uns minuts, afegim les faves, donem un parell de tombs i ja està llest.


PER SABER-NE MÉS
El temps d'ebullició de les faves pot variar si no són molt tendres. Quan la cella de la fava és negra vol dir que ja no son gaire tendres.
Aquesta recepta ens l'ha explicat la Loreto de Sant Hilari, una bona cuinera.

RESULTAT A TAULA
Un plat de faves ràpid i boníssim.


Montse