INGREDIENTS
300 g de cigrons cuits
1 gra d'all
1 branca de julivert
1 ou
Sal
Oli d'oliva


PREPARACIÓ

Piquem el gra d'all. Piquem ben petita la branca de julivert. En un bol, aixafem molt bé els cigrons amb una forquilla, afegim l'all i el julivert picats i el rovell d'ou. Ho barregem bé fins que la pasta ens quedi ben lligada. Al final, hi posem la clara d'ou muntada a punt de neu i ho barregem suaument. Agafem una paella, posem força oli i quan estigui calent, amb una cullera agafem petites porcions de pasta i anem fregint els bunyols. Els deixem a sobre d'un paper de cuina perqué deixin anar l'excés d'oli i servim ben calents.

  

PER SABER-NE MÉS

Podem fer aquests bunyols amb cigrons cuits de pot. Si la pasta ens queda massa líquida, la podem lligar amb una mica de farina. Per coure els cigrons, mireu la recepta dels "cigrons d'en Pep".

Amb aquesta recepta vaig guanyar un concurs al programa La Tribu, de Catalunya Radio. Vaig passar un cap de setmana a Mas Albereda, la masia d'en Nando Jubany a Sant Julià de Vilatorta. 

 

RESULTAT

Uns bunyols de primer plat molt senzills, econòmics i tan bons que us sorpendran.

 Júlia