INGREDIENTS

1kg de musclos petits

250 g de ceba de Figueres

3 grans d'all sense pelar

1 bitxo gros  

2 fulles de llor

100 ml d'oli d'oliva verge extra

150 ml de vi blanc

PREPARACIÓ

Rentem els musclos sota l'aixeta.Tallem les cebes a la juliana, reservem. Posem una cassola al foc amb l'oli i els alls, els fregim una mica. Afegim la ceba, el llor, el bitxo i continuem  fregint a foc suau fins que la ceba sigui transparent, no ens ha de quedar rossa. Afegim els musclos, el vi, remenem un moment, tapem la cassola i deixem que els musclos s'obrin. En 3 o 4 minuts, estaran fets. Servim acabats de fer.

PER SABER-NE MÉS

Econòmic, ric en ferro i molt saludable. Molt popular per servir com a entrant.

RESULTAT 

Molt fàcils de fer. Ténen un gust molt bo ja que la ceba, el vi blanc i el llor es complementen molt bé. Si els voleu més picants, afegiu mé bitxo. Us fareu un tip de sucar pa!