INGREDIENTS

Gambes de Blanes grosses o mitjanes maques.
Oli d'oliva verge extra
Sal

PREPARACIÓ I COCCIÓ
En una paella hi posarem dues o tres cullerades d'oli. Encenem el foc i l'escalfem. Mentrestant, posarem les gambes (tal qual, sense tallar els bigotis)  en un plat pla ordenades tal com es veu a la foto. Quan l'oli sigui calent, acostem el plat a la paella i fem lliscar les gambes amb la mà cap a la paella. Ens han de quedar tal com les teníem al plat.
Les deixem coure un minut o més (depenent de la mida). Per tombar-les, posem el mateix plat a sobre de la paella i tombem les gambes com ho faríem amb una truita. Les fem lliscar altra vegada perquè es facin de l'altre costat, coem un o dos minuts més. Salem i les servim ben calentes.
PER SABER-NE MÉS
Si sou colla, aquesta és una manera de fer una bona quantitat de gambes en molt poca estona. És important que no talleu els bigotis
RESULTAT A TAULA
Gambes fresques de Blanes. No cal afegir res més. Bona Festa Major!
Montse i Júlia