INGREDIENTS per a 4 persones


8 ous
50 g de pèsols
Carn picada (un parell de salsitxes)
1 patata

Oli 

Sal


PREPARACIÓ

En una paella fregim els ingredients per separat. Comencem per la patata tallada a daus ben petits. Quan estiguin fregits, els escorrem i reservem. Seguidament fregim la carn picada; mentre es cou l'anem aixafant amb una forquilla perquè quedi ben engrunada, retirem i reservem. Finalment abaixem una mica el foc, fregim els pèsols i els reservem. Barregem en un bol tots els ingredients cuits. La truita a la paisana la farem individual.

Deixatem 2 ous, posem una paella al foc amb molt poc oli, hi aboquem els ous deixatats que cobreixin tota la base. Posem 1/4 part de la barreja al centre de la paella i dobleguem els laterals embolcallant el farcit, la girem. Servim acabades de fer.

 

Recepta de l'àvia Francisca Comas

 Montse