INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g de fettuccine a l'ou.
150 g de trompetes fresques
2 grans d'all
Julivert
1 bitxo
Oli d'oliva verge
Sal
Formatge parmesà


PREPARACIÓ

Posem al foc una olla amb aigua. Quan l'aigua bulli afegim sal, un rajolí d'oli i els fettuccine. Deixem coure la pasta el temps que recomana el fabricant. Mentrestant preparem la salsa.
Per fer la salsa
Esbandim lleugerament les trompetes. Posem oli en una paella i saltegem els bolets a foc suau. Afegim l'all i julivert ben picat i el bitxo. No ens ha de quedar sec, si és necessari, afegim un parell de cullerades de l'aigua de bullir la pasta. Deixem un parell de minuts i reservem.
Quan la pasta és cuita, la barregem en un bol gran i servim ben calent. Acabem el plat amb formatge parmesà acabat de ratllar.


PER SABER-NE MÉS

Podem substituir les trompetes de la mort per altres tipus de bolets com ara  rossinyols, camagrocs  etc.També podem utilitzar trompetes  seques. En aquest cas només les deixarem hidratar amb aigua calenta  30 minuts abans.

RESULTAT

Un altre plat mediterrani i una altra manera de gaudir dels bolets frescos! Que vagi de gust.

Montse