INGREDIENTS


36 unitats de pasta wantan (xinesa)
250-300 g de carbassa
100 g de formatge de cabra
1 o 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
1 cullerada de sucre morè (opcional)
Sal
Pebre
Comí
Oli
Mantega
Pinyons 
.

PREPARACIÓ

En una plata per anar al forn folrada amb paper vegetal, posem la carbassa tallada a daus de 1 o 2 cm  tapada amb paper d'alumini. La coem al forn a 180ºC uns 30 minuts. Un cop cuita la carbassa, la aixafem  amb una forquilla i la barregem amb el formatge de cabra i el formatge parmesà ratllat per fer el farcit. Afegim pebre al gust i salem amb precaució, els formatges ja porten sal.

Muntem els raviolis: Posem el quadrat de pasta wantan, mullem els costats perquè s'enganxin i damunt de cada placa posem una mica de farcit. Donem forma de quadrat o la que ens agradi. Coem els raviolis amb aigua i sal, els retirem i els posem  a la safata de servir a taula. En una paella, fonem una mica de mantega amb un fil d'oli, afegim els pinyons torrats prèviament i donem un parell de voltes. Escampem per sobre dels raviolis aquesta salseta i ho acabem amb el formatge parmesà.

                                                            

PER SABER-NE MÉS

Podem substituir la pasta wantan per 18 plaques de lasanya precuinada o pasta fresca per lasanya, però amb la pasta wantan és més fàcil. Si utilitzem plaques de lasanya, hem de seguir les instruccions del fabricant per coure-les.

 

RESULTAT

Podem preparar una part del plat amb antelació. Podem torrar els pinyons, fer el farcit  i a l'últim moment  coure els raviolis. És un plat de pasta diferent.

 

Aquesta recepta és de l'Espai Boisà.