INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 talls de lluç de 200 g cadascun
300 g de cloïsses
4 grans d'all
Julivert picat
1 cullerada de farina
200 ml de vi blanc
1 vas d'aigua o de brou de peix suau
Oli d'oliva verge extra
Sal

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Rentem les cloïsses. Pelem i laminem els alls. Posem oli en una cassola i hi posem els alls. Deixem que es facin sense daurar-se; seguidament afegim la farina i la deixem fer breument. Aboquem el vi i el deixem que s'evapori.
Hi afegim el lluç salpebrat i les cloïsses. Sacsegem suaument. Deixem coure 5 minuts amb la cassola tapada. Si cal, afegim una mica d'aigua. Acabem el plat amb el julivert picat.

PER SABER-NE MÉS
És important que el peix sigui molt fresc. El lluç té una carn molt delicada, cal anar amb compte de que no es faci malbé. És millor sacsejar la cassola.


RESULTAT A TAULA

Un plat de peix mariner molt senzill de fer. Què vagi de gust!


Montse