INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 llenguados
Oli
Sal
Per a la salsa meunière:
75 g de mantega
1 llimona
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens tregui la pell dels llenguados, els rentem lleugerament, els eixuguem amb paper de cuina, els salem i els enfarinem. Els fregim en una paella amb oli ben calent.

Preparació de la salsa:
Mentre els llenguados es couen, desfem la mantega en una paella a part. Un cop desfeta la mantega, hi afegim el suc de la llimona i ho deixem coure un parell de minuts. Hi afegim el julivert picat ben petit.

Amanim amb la salsa al moment de servir.

PER SABER-NE MÉS
La meunière és una tècnica francesa. Es prepara el peix amb mantega, llimona i julivert. El peix es pot arrebossar o fregir directament.

RESULTAT A TAULA
Un clàssic de la cuina francesa. Què vagi de gust!

Montse