INGREDIENTS PER A 4-6 PERSONES
1 làmina de pasta de full 
50 g sucre

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Escalfem el forn a 180ºC. Netegem bé la superfície on treballarem, l'espolsem amb el sucre. Desenrotllem la làmina de pasta de full, (reservem el paper vegetal) i la posem a sobre de la superfície neta i ensucrada. Tornem a espolsar sucre per sobre. Passem el corró per tal que el sucre quedi agafat a la pasta de full.
Dobleguem per la meitat, posem un mica més de sucre, passem el corrò suaument i tornem a doblegar fins a  tres vegades, tal com podeu veure a les imatges.

Un cop enrotllada la pasta, la tallem, li donem forma i la col·loquem a la plata del forn folrada amb el paper vegetal reservat. Les palmeretes s'han  de posar espaiades perquè augmenten força. Enfornem 15 o 20 minuts.  A mitja cocció els hi  donem la volta. Cal vigilar el forn; es couen molt ràpidament.

PER SABER-NE MÉS
La pasta de full pot ser fresca o congelada; en aquest últim cas, l'hem de descongelar una estona abans.

RESULTAT
Unes postres  o un berenar fàcil i rapidíssim. Perfecte per a fer-lo amb nens.

Montse