INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
½ síndria gran
2 matons de Pau
2 cullerades soperes de pinyons
Mel
Material necessari
Un motlle d'emplatar rodó

PREPARACIÓ
Fem un tall de síndria rodó i gruixut, com si talléssim una llesca de pa. El gruix del tall ha de ser una mica més petit que la mida del motlle cilíndric. Fem el primer tall amb el motlle, si és massa ampla el retallem. El posem en una plata, assequem la part de sobre amb paper de cuina, escampem la meitat d'un mató i l'anivellem amb una cullera. Necessitem ½ mató per a cada ració. Ho desemmotllem i acabem de fer tots els talls. Ho reservem a la nevera.
Al moment de servir, posem cada tall al plat on el servirem, hi tirem un fil de mel i escampem uns quants pinyons per sobre. Acabem el plat amb alguns daus de síndria.


PER SABER-NE MÉS
Aquestes postres tan fàcils i ràpides, s'han de preparar quasi al moment. Podem tallar la síndria unes hores abans i guardar-la a la nevera, però el mató l'hem de preparar poca estona abans de servir. D'un dia per l'altre no resulta tan bo.


RESULTAT A TAULA
Unes postres refinades i sorprenents. Una manera diferent, d'assaborir la síndria. Us encantarà!


Júlia