Pastissets de poma

INGREDIENTS PER A 6 ROSES

1 massa de pasta de full quadrada
2 pomes vermelles
4 cullerades de melmelada d'albercoc
2 cullerades d'aigua mineral
1/2 cullerada de farina
1 cullerada de sucre en pols
El suc de mitja llimona


PREPARACIÓ I COCCIÓ

Escalfem el forn a 190ºC. Omplim un bol amb aigua i hi afegim el suc de mitja llimona. Rentem les pomes i les tallem tal com es mostra a la galeria de fotos. Posem les làmines de poma dins del bol i ho coem al microones, entre 3 i 5 minuts a la màxima potència (el temps de cocció pot variar en funció del tipus de poma i del gruix dels talls). Han de quedar flexibles per tal que no es trenquin quan les enrotllem.
Barregem la melmelada amb l'aigua mineral i ho escalfem un moment al microones. Desemboliquem la pasta de full i l'estirem amb rodó posant una mica de farina. Tallem la pasta de full en 6 tires iguals. Escampem al damunt la melmelada. Escorrem la poma i anem posant els talls damunt de una tira tal com us mostren les imatges. Enrotllem la tira de pasta amb la poma i la col·loquem en un motlle. Fem el mateix amb la resta de tires. Enfornem durant 45 minuts a 190ºC. Un cop cuites, desemmotllem les roses, les col·loquem en una safata i les espolsem amb una mica de sucre.

 

PER SABER-NE MÉS

Aquesta recepta és molt popular. Trobareu molts vídeos a internet on podeu veure com és munten les roses. Nosaltres us deixem el nostre. Cliqueu aqui per veure el  video

 

RESULTAT A TAULA

Uns pastissets originals i bons. Feliç Sant Jordi!

Montse