INGREDIENTS

1 tassa de nata
1 tassa de sucre 
1 tassa de farina
2 tasses de llet sencera
3 ous grossos
3 formatgets tipus Caserio
1 iogurt natural
Mantega 
Pa ratllat
Melmelada de tomàquet 

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Anem posant tots els ingredients dins d'un bol i batem amb la batedora elècrica fins que ens quedi una massa homogènia. Així de fàcil.

Agafem un moltlle i l'untem amb mantega. Tirem pa ratllat i en treiem l'excès. Escalfem el forn a 180ºC 10 minuts. Aboquem la massa dins del motlle i enfornem 30 minuts. Ho tindrem fet quan ens quedi quallat i lleugerament daurat per sobre. Deixem refredar i ho posem a la nevera. És molt bo servit amb melmelada de tomàquet o la que ens agradi.

Controleu el vostre forn!

PER SABER-NE MÉS

Aquesta recepta me la va donar la Conchi Canals, gran cuinera del Restaurant La Parrilla, de Benasque (Huesca). Com tots els pastissos de formatge, millora reposat a la nevera d'un dia per l'altre.

RESULTAT A TAULA

 

 Fàcil i boníssim. Que vagi de gust.

Júlia