INGREDIENTS

1 porro
1 ceba
1 nap
1 xirivia
1 pastanaga
1 remolatxa
2 o 3 fulles de col
2 o 3 grans d'all
1 branca de farigola
La pell d'una poma vermella
1 o 2 fulles d'api
1 1/2 l d'aigua mineral o filtrada

 

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Rentem les verdures; ceba, nap, xirivia, pastanaga i remolatxa les tallem en dos o tres trossos. Posem totes les verdures dins d'una olla i les cobrim amb el litre i mig d'aigua ( si les verdures són grosses afegim fins a dos litres). Posem l'olla al foc i bullim 30 o 40 minuts. Salem amb moderació al final de la cocció. Colem el brou i ja el tenim a punt.

PER SABER-NE MÉS

Aquest és un brou ric en minerals, depuratiu, d'aquells que curen. Podem tallar les verdures petites i servir-les  amb el brou o si ve de gust fer-ne puré. 

RESULTAT A TAULA

Boníssim, saludable i a més té un color preciós; un brou de disseny! 

Júlia