Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
IDEES PER A LA REVETLLA I SOPARETS D'ESTIU
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
OUS
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES-CREMES
POSTRES I DOLÇOS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
RECERCA
Search
Brou vegetal vermell
Crema de carabassa amb curri
Crema de carbassa amb cervesa
Crema de carbassa amb poma
Crema de pastanaga
Crema de porros
Crema de remolatxa
Crema de tavelles de pèsols / Cuina d'aprofitament
Crema de xirivia
Crema freda de pastanaga amb gingebre i iogurt de coco
Escudella i carn d'olla, l'escudella de Nadal
Fumet de marisc / brou de marisc
Galets de Nadal
Gaspatxo de la Vanessa
Gaspatxo de préssec
Gaspatxo de remolatxa amb sardines de Blanes marinades
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo groc
Gaspatxo tradicional sense pa
Hummus
Hummus de mongetes del ganxet de la Conca de la Tordera
Hummus de remolatxa
Porrusalda
Salmorejo amb tomàquets de La Tordera
Salmorejo de remolatxa
Sopa de carxofes i sèpia al curri
Sopa de ceba
Sopa de cogombre i alfàbrega
Sopa de farigola de la Loreto
Sopa de gambes
Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric
Sopa de menta de la Loreto
Sopa de rap de la Pilar
Sopa freda de carbassó i menta
Sopa freda de tomàquets de Blanes amb menta
Vichyssoise de pera
SEGUEIX-NOS A LES XARXES
RECEPTES Nadalenques
Entrants i aperitius Nadalencs
Plats de carn per a les Festes
Plats de peix per a les Festes
Dolços Nadalencs
Sopes i Cremes per a les Festes
Plats de marisc Nadalencs