Llegeix més: Cabrit al forn
Llegeix més: Pollastre amb peres
Llegeix més: Conill rostit amb botifarra de l'àvia Francisca
Llegeix més: Pollastre amb prunes, de l'àvia Francisca
Llegeix més: Costelletes de cabrit arrebossades
Llegeix més: Pollastre de Festa Major
Llegeix més: Cuixa de cabrit al forn
Llegeix més: Pollastre farcit amb foie
Llegeix més: Cuixa de xai farcida al forn
Llegeix més: Pollastre farcit amb salsa Pedro Ximenez
Llegeix més: Espatlla de xai al forn
Llegeix més: Pollastre farcit desossat
Llegeix més: Fricando amb camagrocs
Llegeix més: Pollastre rostit a l'antiga de la Loreto
Llegeix més: Fricandó amb llanegues i rovellons
Llegeix més: Pollastre rostit al forn amb cassola de ferro
Llegeix més: Llaminera de porc amb salsa de mostassa
Llegeix més: Pollastre rostit amb botifarra de l'àvia Francisca
Llegeix més: Llom ibèric a la sal
Llegeix més: Secret ibèric amb cervesa i mel
Llegeix més: Magret d'ànec amb ceba caramel·litzada i reducció de Porto
Llegeix més: Vedella a l'antiga de Can Canaleta
Llegeix més: Pollastre amb escamarlans de l'àvia Carmeta
Llegeix més: Vedella amb castanyes