CARN/es

Fricandó amb bolets

Civet de senglar amb camagrocs

Conill guisat amb samfaina

Vedella amb castanyes

Secret ibèric amb cervesa i mel

Bolets amb botifarra

Pollastre amb camagrocs

fRICANDÓ DE LLANEGUES 

Pollastre amb samfaina

Civet de senglar

 Pollastre rostit amb botifarra

Ànec rostit

Pollastre rostit

Llom a la sal  

Pollastre amb cireres

Pollastre amb vinagreta


Vedella a l'antiga

 

Botifarra esparrecada amb rosinyols

Cuixa de xai farcida

 Xai al forn

Tumbet mallorquí

 

Botifarres al forn amb patates

Collina amb samfaina

Pollastre farcit

 

Patates estofades

Pollastre desossat amb salsa Pedro Ximenez

Pollastre farcit amb foie

Pollastre al curry

Peus de porc amb bolets

Aletes teriyaki

Albergínies farcides

 

Cabrit al forn

Pollastre rostit amb olla de ferro

Caldereta de xai

Pollastre amb prunes

Conill amb botifarra

Civet de cabirol

 magret d'ànec