Llegeix més: Pollastre amb camagrocs
Llegeix més: Conill de l'Empordà rostit amb samfaina
Llegeix més: Fricandó amb llanegues i rovellons
Llegeix més: Bolets amb botifarra, de la Loreto
Llegeix més: Pollastre amb samfaina
Llegeix més: Civet de cérvol amb bolets cuina amb olla ràpida
Llegeix més: Pollastre rostit amb botifarra de l'àvia Francisca
Llegeix més: Conill amb cireres
Llegeix més: Costelletes de cabrit arrebossades
Llegeix més: Civet de senglar amb olla ràpida
Llegeix més: Ànec de pagès rostit
Llegeix més: Carxofes farcides de peus de porc amb melmelada de pebrot vermell
Llegeix més: Pollastre rostit a l'antiga de la Loreto
Llegeix més: Peus de porc amb carxofes del Delta de la Tordera
Llegeix més: Llom a la sal
Llegeix més: Magret d'ànec curat
Llegeix més: Pollastre al forn amb cireres
Llegeix més: Pollastre amb peres
Llegeix més: Pollastre de pagès a la vinagreta amb olives
Llegeix més: Llom ibèric rostit al forn
Llegeix més: Vedella a l'antiga de Can Canaleta
Llegeix més: Vedella amb bolets de l'àvia Francisca
Llegeix més: Botifarra esparracada amb rossinyols
Llegeix més: Pollastre fàcil al forn
Llegeix més: Pollastre amb rossinyols
Llegeix més: Pollastre al "ajillo"
Llegeix més: Tombet mallorquí de la tieta Maria
Llegeix més: Cuixa de xai farcida al forn
Llegeix més: Conill amb samfaina
Llegeix més: Espatlla de xai al forn
Llegeix més: Patates a la cassola
Llegeix més: Botifarra al forn amb patates
Llegeix més: Pollastre farcit amb foie
Llegeix més: Pollastre farcit desossat
Llegeix més: Peus de porc amb bolets de la Tia Rosita
Llegeix més: Pollastre al curri a l'estil de Blanes
Llegeix més: Alberginies farcides de l'àvia Gertrudis
Llegeix més: Ales de pollastre amb salsa teriyaki
Llegeix més: Pollastre rostit al forn amb cassola de ferro
Llegeix més: Cabrit al forn
Llegeix més: Pollastre amb prunes, de l'àvia Francisca
Llegeix més: Caldereta de xai amb carxofes
Llegeix més: Civet de cabirol (al forn)
Llegeix més: Conill rostit amb botifarra de l'àvia Francisca
Llegeix més: Magret d'ànec amb ceba caramel·litzada i reducció de Porto
Llegeix més: Pollastre de Festa Major
Llegeix més: Civet de senglar amb camagrocs (olla ràpida)
Llegeix més: Llaminera de porc amb salsa de mostassa
Llegeix més: Pollastre amb escamarlans de l'àvia Carmeta