Català
Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES I CREMES
OUS
POSTRES I DOLÇOS
IDEES PER NADAL, CAP D'ANY I REIS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
XEFS Km0
Aigua de pinya
Bitxos de Girona envinagrats
Carxofes confitades
Com dessalar el bacallà
Com torrar el sèsam
Conserva de Rossinyols
Crostons de pa torrat
Gomasio
Iogurt casolà
Melmelada de prunes grogues
Melmelada d'albercoc
Melmelada de caqui i taronja al rom
Melmelada de figues
Melmelada de maduixes del Maresme
Melmelada de pebrot verd
Melmelada de pebrot vermell
Melmelada de prunes vermelles
Melmelada de tomàquet amb llimona i vainilla
Mozzarella marinada amb alfàbrega
Musclos en escabetx
Olives Arbequines adobades
Olives de la casa nova d'en Suy
Pesto clàssic
Pop, com bullir-lo
Quiche, com fem la massa de pasta brisa
Salsa chutney de cireres
Samfaina amb verdures de Blanes
Tomàquet en conserva per a tot l'any.
Tomàquets secs amb oli i herbes
Tonyina en conserva
Torradetes casolanes
Segueix-nos a les xarxes
RECEPTES
ENTRANTS I APERITIUS
CARN
LLEGUMS I VERDURES
MARISC
PEIX
PASTA I ARRÒS
POSTRES I DOLÇOS
OUS
SOPES I CREMES
IDEES PER LES FESTES
Idees per Nadal, Cap d'any i Reis