INGREDIENTS

1 barra de pa del dia abans

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Necessitem una barra de pa del dia abans, o de dos dies. Tallem la barra a llesques fines i les posem a la safata del forn. 
Escalfem el forn a 200ºC.
Entrem la plata i ho deixem coure uns 10 minuts. El temps de cocció pot variar en funció de la humitat del pa, del gruix de les llesques i del nostre forn. A partir dels 10 minuts toca vigilar.
Quan el pa tingui un color daurat, traiem la safata del forn i deixem que perdi temperatura. 
Conservarem les torradetes en un pot de vidre ben net i ben tancat.

PER SABER-NE MÉS

Aquí no us donem quantitats. Aquestes torradetes, les podem fer amb tot tipus de pa. Ens serveixen per untar patés, olivada, guacamole, hummus, sopes escaldades, sopes de peix, per fer picades...


VIDEORECEPTA
La recepta en 30 segons

 

 

RESULTAT A TAULA

Si utilitzeu pa de bona qualitat, us sortiran unes torradetes boníssimes. Què vagi de gust!

Júlia