Canades amb pebrot i ceba

Sardines en escabetx 

Sardines amb escabetx de cúrcuma

 
Sepia amb patates i pèsols

Amanida de pop

Bacallà al pesto

Suquet d'espet

Calamars amb salsa

Rap all cremat

Sípia amb faves

Bunyols de sardines


Bacallà amb tomàquet

Verat curat amb sal fumada


Calamarsos en ceba

Pop blanc amb patates

 

Peix a la paillota

Ventresca de boníto del norte

Sepia a la planxa

Raors, lloritos, rosons

Croquetes de peix


Cap roig i panegal a l'espatlla

Salmó al forn amb cítrics

Peix ràpid al forn

Tàrtar de tonyina vermella

 Dentol al forn

Llampuga amb pebres

Cim i tomba de déntol


 Tonyina amb verdures i pesto

 

Tonyina amb tomaquet

 

Peix a la sal amb fonoll

Tàrtar de bacàlla

Cap roig i calet amb salsa roja

 Salmó salvatge a la sal

Calet Nandu Jubany

Suquet de panegals

 Verat curat

LLuç al bitxo

Sonsos de Blanes

Bacallà amb cigrons

Sardines al forn

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Bacallà amb samfaina

Càntara al forn

Pop a la gallega

seitons arrebosats

Déntol amb vermut


Bonítol al forn

 Bacoreta al forn

Peix marinat

Aranya fregida

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

conserva d'atún

Bonítol amb ceba

 Bacallà amb allioli

Lluç Olaizola

Sorell amb albergínia

Rap amb rossinyols!

Bonítol escabetxat amb albergínia

Gogillo de dentón

Bonítol amb tomàquet

Tumbet de llampuga 

Sardines amb escabetx


 Ceviche de corball

Lluç farcit de porros i gambes

 Canada amb ceba

 Calamars amb ceba

 

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats

 

Canelons de peix

Rap allagostat

 Canelons de peix

Ceviche de calet

Congre amb pèsols

Congre amb patates i pèsols

Suquet d'escòrpora

Calamars a la bruta

Bacoreta amb verduretes

Xipirons amb tinta

Salmó fumat marinat

Calamars farcits  amb bolets

 

Serviola amb escabetx

Esqueixada de bacallà

Peix espasa ( emperador) 

Bunyols de bacallà

 Marmitako de bonitol

 Bunyols de peix

Pop, com bullir-lo

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Calamars farcits

Pastís de penegals

Lloritos, raors, rosons

 

Llobarro al forn

Calamars a la romana