Suquet d'espet

Bacallà al pesto

Calamars amb salsa

Sípia amb faves

Rap all cremat


Bacallà amb tomàquet

Bunyols de sardines

Verat curat amb sal fumada

Pop blanc amb patates


Calamarsos en ceba

Peix a la paillota

 

Ventresca de boníto del norte

Sepia a la planxa

Croquetes de peix

Raors, lloritos, rosons


Cap roig i panegal a l'espatlla

Salmó al forn amb cítrics

Tàrtar de tonyina vermella

Peix ràpid al forn

 Dentol al forn

Cim i tomba de déntol

 Tonyina amb verdures i pesto

Tonyina amb tomaquet


Peix a la sal amb fonoll

 

Tàrtar de bacàlla

 

Cap roig i calet amb salsa roja

Calet Nandu Jubany

 Verat curat

 Salmó salvatge a la sal

Sonsos de Blanes

Suquet de panegals

Bacallà amb cigrons

LLuç al bitxo

Suquet de congre / Suquet de cogrio

Bacallà amb samfaina

Sardines al forn

Càntara al forn

seitons arrebosats

Déntol amb vermut

Pop a la gallega

Bonítol al forn


Aranya fregida

Cap roig amb maionesa d'alls escalivats i safrà

Bonítol amb ceba

Peix marinat

Lluç Olaizola

Rap amb rossinyols!

conserva d'atún

Gogillo de dentón

 Bacallà amb allioli

Bonítol amb tomàquet

Sorell amb albergínia

Tumbet de llampuga 

Sardines amb escabetx

 Ceviche de corball

 Canada amb ceba


 Calamars amb ceba

Lluç farcit de porros i gambes

Tataki tonyina

Seitons de Blanes arrebossats

 

 

Rap allagostat

Ceviche de calet

Canelons de peix

 Canelons de peix

Suquet d'escòrpora

Congre amb pèsols

Bacoreta amb verduretes

Congre amb patates i pèsols

Salmó fumat marinat

Calamars a la bruta

 

Xipirons amb tinta

Esqueixada de bacallà

Calamars farcits  amb bolets

Bunyols de bacallà

Serviola amb escabetx

 Bunyols de peix

Peix espasa ( emperador) 

 

Marmitako de bonitol

Pop, com bullir-lo

Pastís de penegals

Seitons marinats amb vinagre de sidra

Calamars farcits

Lloritos, raors, rosons

Llobarro al forn

Sardines en escabetx 

 

 
Sepia amb patates i pèsols

Calamars a la romana