Bunyols de bacallà

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

400 g de calet net i sense espines
1 ou
2 cullerades de brandi
25 ml de  llet de vaca
2 cullerades de farina
1 culleradeta de llevat químic (Royal)
2 alls picats
Julivert picat

PREPARACIÓ I COCCIÓ

Netegem el peix, traiem l'espina i la pell. L'esmicolem amb els dits traient les espines que puguin quedar i salem. Batem l'ou i el reservem.
Piquem l'all i julivert petits.
En un bol de mida adient, barregem tots els ingredients. Afegim el llevat al final. Ha de quedar una massa irregular i no massa espessa.
Posem oli abundant en una paella  i un cop calent, agafem porcions de la massa amb una cullereta de cafè.
Fregim per tandes i deixem escórrer sobre paper de cuina. 
Els servim acabats de fer.

PER SABER-NE MÉS

Ho podem tenir  preparat i fer la barreja al moment de coure. Es fan de seguida. Si en fregir la primera tanda veiem que la pasta no està al punt, podem afegir llet o farina i corregir-ne la consistència.
Hem fet aquests bunyols amb calet, però els podem fer amb altres tipus de peix com ara el lluç i ens estalviarem la feina de triar les espines.

 

LA RECEPTA EN UN MINUT

Bunyols de calet VIDEORECEPTA





 

RESULTAT A TAULA


Uns bunyols de peix fàcils i molt bons. Us els recomanem!

Montse i Júlia