INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 llenguados
Oli
Mantega
Sal
Farina

 
Per a la salsa meunière
75 g de mantega
1 llimona
Julivert

PREPARACIÓ I COCCIÓ
Demanem a la peixateria que ens treguin la pell i la tripa dels llenguados.
Els rentem lleugerament, els eixuguem amb paper de cuina, els salem i els enfarinem.
Els fregim en una paella amb mantega i una mica d'oli ben calent.

Preparació de la salsa
Disposem els llenguados a la safata on els servirem.
Desfem la mantega a la mateixa paella, hi afegim el suc de la llimona i coem un parell de minuts.
Amanim amb la salsa. 
Hi afegim el julivert picat i servim.

PER SABER-NE MÉS
La meunière és una tècnica francesa. Es prepara el peix amb mantega, llimona i julivert. El peix es pot arrebossar o fregir directament.

RESULTAT A TAULA
Un clàssic de la cuina francesa, delicat i boníssim. Què vagi de gust!

Montse i Júlia