Kilometre0.cat - Receptes de cuina del llegat culinari de familiars
  • Català
  • Castellano
Alternar navegació
  • INICI
  • QUI SOM
  • RECEPTES A/Z
    • AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
    • CARN
    • PEIX
    • MARISC
    • LLEGUMS I VERDURES
    • PASTA I ARRÒS
    • SOPES I CREMES
    • OUS
    • POSTRES I DOLÇOS
  • COM HO FEM...
  • DE LA BARCA A LA TAULA
  • ESDEVENIMENTS
  • CONTACTAR
  • RECERCA
  • Carabassó marinat

  • Carabassonets farcits

  • Carbassa al forn

  • Cargols amb cabra de mar

  • Carn

  • Carpaccio de bacallà

  • Carpaccio de calet marinat

  • Carpaccio de ceps

  • Carpaccio de d'escamarlans de Blanes

  • Carxofes confitades

  • Carxofes confitades amb gambes de Blanes

  • Carxofes de la Baixa Tordera amb pernil ibèric

  • Carxofes farcides de peus de porc amb melmelada de pebrot vermell

  • Casarecce aglio olio e pepperoncino

  • Casarecce amb calamars de potera

  • Castanyes al forn

  • Ceba adobada

  • Ceba caramel·litzada amb reducció de Porto

  • Ceviche de calet amb ceba confitada

  • Ceviche de corball de Blanes

Pàgina 7 de 27

  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • ...
  • 11
SEGUEIX-NOS A LES XARXES

YouTube añade un recordatorio para irte a dormir: así se activa

          

 

RECEPTES NADALENQUES

  • Entrants i aperitius Nadalencs
  • Amanides de festa
  • Plats de carn per a les Festes
  • Plats de peix per a les Festes
  • Dolços Nadalencs
  • Sopes i Cremes per a les Festes
  • Plats de marisc Nadalencs

contacte:     informacio@kilometre0.cat

 

Tornar amunt

© 2023 Kilometre0.cat - Receptes de cuina del llegat culinari de familiars