Kilometre0.cat - Receptes de cuina del llegat culinari de familiars
  • Català
  • Castellano
Alternar navegació
  • INICI
  • QUI SOM
  • RECEPTES A/Z
    • AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
    • CARN
    • PEIX
    • MARISC
    • LLEGUMS I VERDURES
    • PASTA I ARRÒS
    • SOPES I CREMES
    • OUS
    • POSTRES I DOLÇOS
  • COM HO FEM...
  • DE LA BARCA A LA TAULA
  • ESDEVENIMENTS
  • CONTACTAR
  • RECERCA
  • Paté de castanyes i camagrocs

  • Peix al forn

  • Peix espasa amb menta, julivert i llimona

  • Peres de Girona amb vi i espècies

  • Peres de Girona al vi

  • Pernil d'ànec - Magret d'ànec curat

  • Pèsols de Blanes amb ous durs

  • Pèsols de Blanes amb ceba tendra i pernil ibèric

  • Pesto amb alfàbrega i julivert

  • Pesto clàssic

  • Peus de porc amb bolets de la Tia Rosita

  • Peus de porc amb carxofes del Delta de la Tordera

  • Pinxo de carxofa amb musclo escabetxat

  • Pinya amb llima i mel

  • Piruletes amb tomàquet sobrassada i formatge

  • Plat de verema

  • Plum cake de xocolata

  • Polla o cap roig i panegal a l'espatlla

  • Pollastre al "ajillo"

  • Pollastre al curri a l'estil de Blanes

Pàgina 20 de 27

  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
SEGUEIX-NOS A LES XARXES

YouTube añade un recordatorio para irte a dormir: así se activa

          

 

RECEPTES NADALENQUES

  • Entrants i aperitius Nadalencs
  • Amanides de festa
  • Plats de carn per a les Festes
  • Plats de peix per a les Festes
  • Dolços Nadalencs
  • Sopes i Cremes per a les Festes
  • Plats de marisc Nadalencs

contacte:     informacio@kilometre0.cat

 

Tornar amunt

© 2023 Kilometre0.cat - Receptes de cuina del llegat culinari de familiars