Català
Castellano
Alternar navegació
INICI
QUI SOM
RECEPTES A/Z
AMANIDES, ENTRANTS I APERITIUS
CARN
PEIX
MARISC
LLEGUMS I VERDURES
PASTA I ARRÒS
SOPES I CREMES
OUS
POSTRES I DOLÇOS
IDEES PER NADAL, CAP D'ANY I REIS
COM HO FEM...
DE LA BARCA A LA TAULA
ESDEVENIMENTS
CONTACTAR
XEFS Km0
Albergínies marinades.
Ales de pollastre amb salsa teriyaki
Amanida amb germinats i llavors
Amanida amb llagostins i taronja
Amanida Caprese Nadalenca
Amanida de cogombre amb salsa de iogurt i menta
Amanida de festa amb poma, nous i magrana
Amanida de fonoll amb formatge i tomàquets secs
Amanida de fusilli
Amanida de l'hort
Amanida de llenties
Amanida de piquillos i tonyina
Amanida de quinoa amb poma, prunes i rocafort
Amanida de tardor
Amanida de tirabuixons amb mozzarella marinada
Amanida de tomàquet amb burrata amb oli d'alfàbrega
Amanida de tomàquet, avellanes i parmesà amb oli d'alfàbrega
Amanida russa
Amanida senzilla de patata
Aperitiu Arbre de Nadal
Aperitiu de Nadal Santa
Bacoreta amb escabetx i amanida
Badocs de carabassó arrebossats
Braç de gitano de carabassó amb pernil i formatge
Braç de gitano de patata.
Brandada de bacallà
Bunyols de bacallà de la tia Rosita
Bunyols de carbassó
Bunyols de cigrons
Bunyols de sardines de Blanes
Canapé de gelatina de tomàquet amb formatge de cabra
Canapè de Salmó
Canapès enrotllats
Canapès per a la revetlla
Carpaccio de bacallà
Carpaccio de calet marinat
Carpaccio de ceps
Ceviche de calet Kilòmetre0
Ceviche de calet amb ceba confitada
Coca cruixent d'espinacs, sobrassada i formatge blau
Coca de foie, figues i formatge
Coca de recapte
Coca de tomàquet amb mostassa i formatge
Corona de verduretes de la Conca de la Tordera
Corona Nadalenca Montse
Empedrat del Pla de Grau
Escalivada de la Conca de la Tordera amb la seva salsa
Espàrrecs amb salsa de formatge
Esqueixada de bacallà
Esqueixada Loreto
Figues amb sobrassada i formatge de cabra
Gall de Sant Pere marinat
Gaspatxo de la Vanessa
Gaspatxo de remolatxa amb sardines de Blanes marinades
Gaspatxo tradicional sense pa
Gratinat de formatge de cabra amb poma
Hummus de mongetes del ganxet de la Conca del Tordera
Lioneses amb bolets i formatge fos
Lioneses salades de festa
Llampuga marinada
Mosaic de pebrot i albergínia
Muhammara, salsa de pebrots i nous
Musclos a la nostra manera
Musclos de roca cuits amb aigua de mar
Ous a la mimosa
Ous de guatlla nadalencs
Pa amb tomàquet desestructurat,
Pastís amb carxofes de la Conca de la Tordera
Pastís d'escalivada
Pastís de bolets
Pastís de gambes de Blanes
Pastís de pebrot i tonyina
Pastís de pernil
Pastís de salmó fumat
Pastís de serrans penegals de Blanes
Pastís de tonyina i formatge
Pastís de tonyina i tomàquet
Pastís de truites de l'àvia Francisca
Pastís dos salmons
Pastís grec d'espinacs, spanakopita
Pastís salat de pera i formatge blau
Patates farcides amb bacallà
Pernil d'ànec - Magret d'ànec curat
Pinxo de carxofa amb musclo escabetxat
Piruletes amb tomàquet sobrassada i formatge
Pop a la gallega
Quiche Kilòmetre0
Ratolins amb formatge
Salmó curat amb sal, sucre i crosta d'anet
Salmó fumat marinat
Salmó marinat
Seitons amb vinagre
Seitons de Blanes marinats amb vinagre de sidra
Serviola de Blanes amb escabetx lleuger
Sorell escabetxat amb albergínia
Sorell escabetxat amb carxofa
Tàrtar de bacallà
Tàrtar de bacoreta amb vinagreta i emulsió d'alvocat
Tombet mallorquí de la tieta Maria
Truita de patates
Tzatziqui
Vasets de crema de fesols del ganxet amb botifarra
Vichyssoise de pera
Vieires amb cremós de patata i galeta de parmesà
Xapata amb tomàquet i pernil ibèric
Xarrup de bolets
Segueix-nos a les xarxes
RECEPTES
ENTRANTS I APERITIUS
CARN
LLEGUMS I VERDURES
MARISC
PEIX
PASTA I ARRÒS
POSTRES I DOLÇOS
OUS
SOPES I CREMES
IDEES PER LES FESTES
Idees per Nadal, Cap d'any i Reis